ماه های میلادی چند روز است؟ همه چیز درباره ماهها در تقویم میلادی
ترتیب ماههای میلادی با ماهها در تقویم هجری شمسی متفاوت است
تقویم یا گاهشمار میلادی بهعنوان یک تقویم بینالمللی شناخته میشود و در بیش از 95 درصد کشورها مورد استفاده قرار میگیرد. این تقویم بر اساس میلاد عیسی است و برای نخستین بار مزایای استفاده از آن توسط پزشکی در کشور ایتالیا توصیه شد. تقویم میلادی در سال 1582 پذیرفته شد و تقویم گریگوری نام گرفت. افرادی که قصد یادگیری زبان انگلیسی و سایر زبانهای خارجی را دارند، یا میخواهند برای سفر و مهاجرت به کشورهای خارجی اقدام کنند، برای تسلط کامل بر زبان انگلیسی، باید با این تقویم آشنا باشند. چرا که در صورت عدم آشنایی با تقویم و اصطلاحات انگلیسی، در مکالمات با مشکل مواجه خواهید شد. در این مطلب، با تقویم میلادی آشنا میشویم و متوجه خواهیم شد که ماه های میلادی چند روز است.
تقویم میلادی چه تفاوتهایی با تقویم هجری شمسی دارد؟
در بررسی انواع تاریخچههای مهم، ظهور کشاورزی همواره یکی از مهمترین نقاط عطف در تاریخ نسل بشر است. انسان مدتی پس از آشنایی با کشاورزی، متوجه شد که تاریخنگاری و مطالعه درباره تاریخ، امری مهم و حیاتی است. با ظهور کشاورزی و تا حدی تضمین شدن خورد و خوراک، انسان توانست پیشرفت کند. با پیدایش علم نجوم، محاسبه تاریخ و زمان ممکن شد.
طبیعتا این نقطه از تاریخ، شروع ایجاد انواع تقویمهای میلادی، خورشیدی و … بوده است. طبق آخرین آمار، کشورهای ایران و افغانستان تنها کشورهایی هستند که در آنها از تقویم خورشیدی استفاده میشود. تقویم شمسی در دو سده گذشته تدوین شده است و مبدا آن از زمان هجرت پیامبر اسلام به مدینه میباشد. این در حالی است که تقویم میلادی با مبدا روز ولایت حضرت مسیح تدوین شده است. در این دو تقویم، هر سال شامل 12 ماه و 4 فصل میباشد و تنها در تعداد ایام هر ماه و اولین و آخرین فصل سال، بین این دو تقویم تفاوت وجود دارد. آغاز سال نوی میلادی در اوایل فصل زمستان است و هر سال در تقویم خورشیدی، از اولین روز فصل بهار آغاز میشود.
یکی از روشهای موثر یادگیری زبان بهصورت اصولی، شرکت در دورههای آنلاین و حضوری است. زبانآموزان میتوانند در دورههای دوره های آنلاین زبان، مهارت و تسلط خود را به زبان انگلیسی به چالش بکشند و برای ارتقای سطح خود تلاش کنند.
آشنایی با ماهها در تقویم میلادی چه نقشی در یادگیری انگلیسی دارد؟
در مکالمات فارسی روزمره، همواره به تاریخ و تقویم اشاره میکنیم و اصطلاحات رایج فارسی در مورد فصول، ماهها، مناسبات تقویم و … را بهصورت ناخودآگاه بهکار میبریم. بنابراین، برای پیشرفت در زبان انگلیسی و مدیریت مکالمه حرفهای با این زبان، آشنایی با تقویم میلادی و مناسبات این تقویم، امری ضروری و لازم است. افرادی که برای یادگیری زبان انگلیسی اقدام میکنند، اغلب قصد مهاجرت، قبولی در امتحانات آیلتس و تافل، پیشرفت رزومه تحصیلی و کاری و … را دارند و بدون یادگیری اصطلاحات روزهای هفته، فصول سال، نام ماهها و … به زبان انگلیسی، روند یادگیری زبان ناقص خواهد ماند. بنابراین یکی از ابتداییترین مباحثی که زبانآموزان در دورههای آموزشی با آن آشنا میشوند، تقویم میلادی و تعداد ایام ماه در این تقویم است.
تدوین تقویم میلادی؛ ماه های میلادی چند روز است؟
همانطور که گفته شد، مانند تقویم شمسی که در ایران مرسوم است، تقویم میلادی نیز دارای 12 ماه میباشد که بین 4 فصل تقسیم شدهاند. معادل ماههای میلادی از زبان فرانسوی وارد ایران شده است؛ هر چند با تلفظ دقیق فرانسوی آن تفاوت دارد. یکی از اصلیترین تفاوتهای بین تقویم میلادی با تقویم شمسی، لحظه شروع سال جدید است. همچنین در ترتیب روزهای هفته نیز در این دو تقویم تفاوت وجود دارد. سالهای بسیاری است که روز شنبه را بهعنوان اولین روز هفته میشناسیم و در این حالی است که دوشنبه، اولین روز هفته در تقویم میلادی است. روزهای هفته در تقویم میلادی و به زبان انگلیسی بهترتیب، Monday، Tuesday، Wednesday، Thursday، Friday، Saturday و Sunday هستند.
در ادامه با ترتیب تقویم میلادی و به زبان انگلیسی، با ماههای میلادی آشنا میشویم:
- Janury یا ژانویه: 31 روز
- February یا فوریه: 28 یا 29 روز
- March یا مارس: 31 روز
- April یا آوریل: 30 روز
- May یا مه: 31 روز
- June یا ژوئن: 30 روز
- July یا ژوئیه: 31 روز
- August یا اوت: 31 روز
- September یا سپتامبر: 30 روز
- October یا اکتبر: 31 روز
- November یا نوامبر: 30 روز
- December یا دسامبر: 31 روز
نکات جالب درباره ماههای میلادی
ماههای میلادی اغلب دارای 30 یا 31 روز است و تنها ماه February که دومین ماه سال میباشد، دارای 28 روز است و در سال کبیسه یک روز به آن اضافه میشود. بنابراین میتوان گفت که تقویم میلادی از نظر تعداد روزهای ماه، تقریبا با تقویم شمسی مشابه است. چرا که در تقویم شمسی نیز ماه اسفند، 29 روز دارد و در سال کبیسه، یک روز به آن اضافه میشود. همچنین یکی از جذابترین نکات درباره ماههای میلادی، معنا و ریشه اسم آنها است. ماههای میلادی بر اساس نام سیارات منظومه شمسی و خدایان رومی و یونانی نامگذاری شدهاند و هر کدام از آنها معنای آیینی و تاریخی دارند.
در ادامه ریشه نامگذاری ماههای میلادی را بررسی میکنیم:
- January: January از کلمه Janua برگرفته شده است که بهمعنای درب میباشد. همچنین به ژانوس، خدای رومی و الهه گشایش ارتباط دارد
- February: ریشه نام این ماه از کلمه Februum است و بهمعنای خلوص و پاکی است و به مراسم دینی پاکسازی روح در روم باستان اشاره دارد
- March: مارس نام الهه جنگ است. در اعتقاد رومیان باستان، فصل بهار به جنگ سرمای سخت زمستان میرود و نماد پیروزی و تازگی طبیعت است
- May: الهه باروری در روم باستان با نام مایا شناخته میشود
- June: ماه ششم میلادی از نام ژونو الهه ازدواج و زناشویی گرفته شده است
- July: در برخی نظریهها، نامگذاری این ماه بهدلیل ژولیوس سزار است که در این ماه بهدنیا آمده است
- August: این ماه به افتخار آگوستوس، اولین امپراتور رومی نامگذاری شده است
- September: نام هفتمین ماه، از کلمه Septem بهمعنای هفت گرفته شده است
- October: کلمه Octo بهمعنای عدد هشت است
- November: کلمه Novem بهمعنای عدد نه است
- December: کلمه Decem بهمعنای عدد ده است. دسامبر در تقویم روم باستان دهمین ماه بود؛ اگرچه در تقویم میلادی بهعنوان آخرین ماه و دوازدهمین ماه شناخته میشود
یادگیری زبان انگلیسی با دورههای موسسه آفاق
در یادگیری زبان انگلیسی، بخش مهمی به یادگیری اصطلاحات زمانی روزها، هفتهها، ماهها، فصول و سالها اختصاص دارد. برای ارتقای سطح خود در تسلط به زبان انگلیسی، لازم است که با اصطلاحات تقویم انگلیسی و مشخصات تقویم میلادی آشنا باشید. بنابراین شما بهعنوان کسی که برای یادگیری انگلیسی اقدام کردهاید، باید در مرور زمان، به پاسخ سوال ماه های میلادی چند روز است، مسلط باشید. آموزشگاه آنلاین زبان آفاق شرایط یادگیری زبان انگلیسی بهصورت مقدماتی و پیشرفته را برای زبانآموزان مشتاق به مهاجرت و علاقهمندان یادگیری این زبان، فراهم کرده است. شما میتوانید با مراجعه به سایت ما و تماس با کارشناسان ما در این موسسه، از شرایط برگزاری دورهها آگاه شوید و برای ثبت نام اقدام کنید.
سوالات متداول
روزهای هفته به انگلیسی چگونه است؟
در زبان انگلیسی روزهای هفته بهترتیب، Monday، Tuesday، Wednesday، Thursday، Friday، Saturday و Sunday نامگذاری شدهاند.
آغاز سال نوی میلادی مصادف با کدام ماه شمسی است؟
آغاز سال نوی میلادی در روز 1 January مصادف با ابتدای زمستان و هفته دوم ماه دی شمسی است.
مهمترین مناسبات در تقویم میلادی، کدام مناسبات هستند؟
شروع سال نو و جشن تحویل سال از اولین روز January، جشن هالووین در روز 31 ماه October، روز شکرگزاری در آخرین پنجشنبه ماه November، جشن کریسمس در روز 25 December و … است.
دیدگاهتان را بنویسید